Efactuurdirect lanceert nieuw systeem

Efactuurdirect updates Leave a comment

Vandaag hebben wij de nieuwe versie van ons facturatiesysteem uitgerold. Ons systeem is nu nog overzichtelijker, wat de gebruiksvriendelijkheid zeer ten goede komt. Verder zijn er direct al een aantal nieuwe functies toegevoegd.

Het is nu namelijk ook mogelijk om:

  • Makkelijk korting in te stellen per productregel;
  • Het sturen van een factuur naar meerdere e-mail adressen (CC) tegelijk;
  • Toevoegen van een tekstvak, wat het maken van een inleidende tekst bij facturen maar vooral offertes mogelijk maakt.

Alle nieuwe klanten die zich vanaf vandaag aanmelden zullen direct te maken krijgen met het nieuwe systeem. Er zal een handleiding mee gestuurd worden met uitleg van het systeem. Je zult deze handleiding waarschijnlijk niet nodig hebben aangezien het systeem erg gebruiksvriendelijk is. Wanneer je toch over een bepaalde functie twijfelt kun je het nu heel eenvoudig opzoeken en lezen hoe deze functie werkt.

Hoe zit het met alle huidige gebruikers?

Alle bestaande klanten hebben een knop gekregen waarmee ze kunnen schakelen naar de nieuwe versie.

Natuurlijk kunnen onze huidige gebruikers ook in het bezit komen van de handleiding. De handleiding kan namelijk gedownload worden middels het klikken op de download knop in onze online helpdesk.

Kan het voorkomen dat gegevens kwijt raken?

Nee, uiteraard is het onmogelijk om contacten/offertes/facturen/urenregistratie of andere gegevens kwijt te raken. Efactuurdirect heeft altijd een back-up van alle gegevens zodat de administratie van je bedrijf nooit verloren kan gaan.

Wanneer je als huidige gebruiker toch tegen iets aan loopt dat niet helemaal naar wens is, laat het ons dan direct weten, we zullen dit dan samen met jou oppakken zodat je toch zo snel mogelijk van het mooie nieuwe facturatiesysteem gebruik kan maken.

Versiebeheer in de toekomst

Omdat het blog een mooie plek is om dit onder te brengen, gaan we vanaf nu regelmatig nieuwe updates (denk aan kleine aanpassingen in teksten of nieuwe functionaliteiten) hier neerzetten.

Houdt daarom dit blog in de gaten om op de hoogte te blijven van alle extra functies die in de toekomst worden toegevoegd.

Heel veel plezier met de facturatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *