Klantervaring: Gyorgy Lefko

Klantervaringen Leave a comment

Stukadoorsbedrijf Wilnis

Mijn naam is . Ik ben de eigenaar van het Stukadoorsbedrijf Wilnis. Wij zijn gevestigd in de plaats Helmond.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Met het facturatiesysteem efactuurdirect kan ik makkelijk en snel een factuur maken, opslaan en verzenden. Dit scheelt mij veel tijd.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Mijn ervaring met het facturatieprogramma efactuurdirect is zeer goed. Het is aan te raden voor veel bedrijven. Het programma is zeker geschikt voor ZZP’ers en kleine ondernemingen, omdat juist die weinig tijd overhouden om de administratie te doen en het met efactuurdirect erg snel gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *