Efactuurdirect v3.3

Efactuurdirect updates Leave a comment

Het is weer tijd voor vernieuwing!

Wederom zijn er handige functionaliteiten toegevoegd aan efactuurdirect.
Het thema van deze maand is: meer overzicht verkrijgen.

De volgende nieuwe functionaliteiten zijn deze maand toegevoegd:

 • Urenregistratie sterk verbeterd
  Een grote ingreep in efactuurdirect. De urenregistratie is nu zo ingedeeld dat er ook direct producten kunnen worden toegevoegd. De urenregistratie is hiermee goed te gebruiken voor het nauwkeurig bijhouden van de kilometerregistratie.
 • Toevoegen van lege tekstvelden
  Bij het opstellen van een offerte of factuur maken is het nu mogelijk om een witregel tussen de productregels toe te voegen. Hiervoor voeg je een nieuw tekstveld toe en vul je hierin niets in. Zo kun je nog meer overzicht creëren in je offerte of factuur.
 • Automatisch toevoegen van contactpersoon bij een offerte of factuur
  Bij het opstellen van een offerte of factuur kies je altijd eerst een bedrijfsnaam (mits je de offerte of factuur niet naar een particulier toestuurt), vervolgens wordt nu automatisch de contactpersoon ingevuld. Wanneer er meerdere contactpersonen binnen dat bedrijf zijn, dan laat efactuurdirect nu alleen nog die personen zien die werkzaam zijn bij het betreffende bedrijf.
 • Nieuwe status bij offertes
  Er is een nieuwe status voor offertes toegevoegd. Wanneer een offerte wordt omgezet naar een factuur dan wordt de status: “gefactureerd” weergegeven.
 • Factuur en offerte geschiedenis
  Wanneer er een factuur of offerte naar een extra e-mailadres (het CC-veld) wordt gestuurd, dan wordt dit vanaf nu ook in de factuur/offerte geschiedenis weergegeven, zodat achteraf altijd bekeken kan worden naar wie de factuur of offerte is gestuurd.
 • Meer betalingsmogelijkheden
  Door een keuze aan te bieden van alle mogelijkheden die Sisow biedt, is het nu ook mogelijk om bijvoorbeeld met Mister Cash te betalen (dit wordt veelal gebruikt door onze Belgische gebruikers).
 • Export mogelijkheid Snelstart
  Snelstart heeft een nieuwe versie (versie 11) en daarmee moesten de exportgegevens vanuit efactuurdirect op de schop. We hebben meteen het exporteren van inkomende facturen naar Snelstart mogelijk gemaakt.
 • API koppeling
  De API (een stukje code voor externe partijen om met efactuurdirect te kunnen koppelen) is uitgebreid met meerdere functies, zoals het uitlezen van een lijst met alle contacten en de betalingsstatus synchroniseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *