Klantervaring: Rogier Westerink

Klantervaringen Leave a comment

Quodsion

Quodsion

Ik ben en ik help ondernemers om online succesvol te worden met mijn bedrijf Quodsion. Zo neem ik verschillende activiteiten uit handen zoals het maken van een website, communcatieplatformen, strategie en social media.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

In één woord gemak. Ik verstuur voornamelijk facturen met dit facturatieprogramma. Dit doe ik, omdat ik wil dat mijn facturen een mooie uitstraling hebben. Daardoor komt het professioneel over. Daarnaast vond ik ook de prijs aantrekkelijk voor een facturatiepakket.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Mijn ervaring met efactuurdirect is positief. Ik ben tevreden over de service. Als ik vragen heb dan wil ik graag dat er adequaat op wordt gereageerd en dat het snel is opgelost. Dit is bij efactuurdirect het geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *