Efactuurdirect v3.4

Efactuurdirect updates Leave a comment

Welke nieuwe functionaliteiten zijn er deze maand gerealiseerd?

Afgelopen maand zijn er slechts enkele maar wel heel belangrijke verbeteringen doorgevoerd binnen efactuurdirect. Achter de schermen zijn wij druk bezig om een aantal grotere updates te ontwikkelen, waarvoor we meer dan één maand de tijd nodig hebben. Blijf dit blog volgen voor deze updates!

De nieuwe functionaliteiten die vanaf deze maand beschikbaar zijn lees je hieronder:

  • Inkomende facturen
    Vanaf heden is het niet meer mogelijk om een factuur twee keer (per ongeluk) in te boeken. Het systeem checkt of er al een zelfde factuur is ingeboekt met eenzelfde factuurnummer (uiteraard wordt er per leverancier gekeken of het factuurnummer al eerder is voorgekomen).Verder is er nu ook per leverancier te bekijken welke facturen er nog betaald moeten worden en welke facturen al betaald zijn. De knop hiervoor vindt je terug in het overzicht van contacten onder het kopje Acties, maar uiteraard ook onder “Openstaand” kun je in een oogopslag zien welke facturen er nog openstaan voor het betreffende contact.
  • Status offertes
    Als er een offerte naar de klant werd verstuurd, dan kon alleen de klant de offerte goed- of afkeuren. Van meerdere klanten hebben we de vraag gekregen of zij zelf ook de status kunnen aanpassen. Vanaf nu is dit mogelijk. Wanneer je een verstuurde offerte opent dan kun je deze met de bekende groene knop weer sluiten. Naast de knop “Sluiten” staat een pijltje waar zoals gebruikelijk meerdere functies onder zitten. Nu kan er bij het sluiten van de offerte ook gekozen worden voor:
    “Sluiten & akkoord”, “Sluiten & afwijzen” en “Sluiten & herstel status”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *