Klantervaring: Tammo Witmondt

Klantervaringen Leave a comment

Two Kicks Media

Wij maken verschillende websites voor onze klanten. We onderscheiden ons van de concurrentie door de website met klanten samen te ontwikkelen. Two Kicks Media begrijpt dat een website belangrijk is voor een bedrijf. We kijken daarom altijd eerst naar de meerwaarde van het bedrijf. Hierop baseren we hoe we te website ontwikkelen. Ik zie dat overigens ook bij efactuurdirect. De website is echt gebouwd voor de doelgroep.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Two Kicks Media is gestart in oktober 2012. We zijn dus nog startende ondernemers. Toch loopt het bedrijf al aardig. Met 2 of 3 facturen sturen per maand wilde ik wat anders dan factureren met Excel. Ik kies liever voor gemak, zodat we ons beter kunnen richten op onze core business. Efactuurdirect biedt ondernemers een mooie start met het gratis pakket. Als je groeit als bedrijf en meerdere facturen per maand wilt versturen, kun je upgraden naar de betaalde versie. Het mooie is dan dat je niet hoeft over te stappen en dat je gewoon in het zelfde account kan blijven werken.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Het facturatiesysteem is erg simpel. Daarnaast is efactuurdirect een compleet programma wat ideaal is voor een kleine maar groeiende ondernemer. Nadat je het account van efactuurdirect ingericht hebt naar je eigen wensen heb je er veel voordeel van. Zo is het factureren en het invullen van de belastingaangifte zo gebeurd. Bovendien is de helpdesk ook erg behulpzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *