Klantervaring: B. te Vrede

Klantervaringen Leave a comment

Juridisch en adviesbureau nieuwkomers, gewoon Jan

Ik ben

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Tijd en planning is essentieel in mijn bedrijf. Ik heb voor efactuurdirect gekozen, omdat het mij veel tijd bespaart en dus erg goed aansluit bij mijn doelstellingen. Het is een programma dat inzicht geeft in mijn administratie. Voor mijn bedrijf is het dus vooral een handig, tijdbesparend programma.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Zoals hierboven beschreven bespaart efactuurdirect mij veel tijd en geeft het mij snel en makkelijk inzicht in mijn administratie. Ik kan mijn ervaring met efactuurdirect daarom samenvatten in één woord: “Top!”.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *