Klantervaring: BOVAG- rijschool Bel- Hamel

Klantervaringen Leave a comment

Rijschool Bel- Hamel

BOVAG- rijschool Bel-Hamel

Mijn naam is van BOVAG- rijschool Bel-Hamel. Ik heb een eenmansrijschool en ben dus een zzp-er.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Er komt veel bij kijken als je een eigen bedrijf moet runnen. Je bent nooit klaar met werken. Een van de facetten van het werk is het maken van facturen. Tot voor kort deed ik dat in Word wat enorm tijdrovend was. Als BOVAG-rijschool ontdekte ik via de BOVAG het bestaan van efactuurdirect. Vervolgens heb ik efactuurdirect gratis uitgeprobeerd bij maximaal 3 facturen per maand. Dit product bleek heel gebruiksvriendelijk en makkelijk om mee te werken. Ik spaar nu veel tijd uit met factureren.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Ik ben enorm blij met dit facturatiesysteem. Het is een gebruiksvriendelijk programma en zeker makkelijk om in te werken. Het maken van facturen in dit programma bespaart mij veel tijd, zodat ik die nu aan andere dingen kan besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *