Klantervaring: Joost de Vlugt

Klantervaringen Leave a comment

Btree

Ik ben en eigenaar van het bedrijf Btree. Ik ben een technisch consultant en een docent in de ICT- sector.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Het facturatiesysteem geeft mij overal en altijd een goed overzicht in mijn facturatie. Daarnaast wordt de btw- aangifte een stuk makkelijker door het gebruik van efactuurdirect.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Het facturatiesysteem doet eigenlijk alles wat ik nodig heb. Zo is het makkelijk een grootboek bij te houden, zodat ik een goed overzicht hebt. Ook maak ik gebruik van efactuurdirect, omdat ik met het systeem mijn btwverrekening bij kan houden. Daarnaast is het programma goedkoop en erg makkelijk in gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *