Klantervaring: Michiel Marks

Klantervaringen Leave a comment

Rentsound

Rentsound

Ik ben en ik ben de directeur van Rentsound. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven. Wij verhuren geluidsapparatuur zoals bijvoorbeeld speakers. Ook verhuren wij regelmatig lampen. Deze apparatuur wordt gebruikt voor verschillende feesten.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Ik gebruik het facturatiepakket efactuurdirect voornamelijk om facturen te versturen. Het fijne aan dit systeem vind ik dat ik gelijk met de factuur een iDEAL-link mee kan sturen. Dit doe ik met het programma Sisow wat goed samenwerkt met efactuurdirect.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Mijn ervaring met efactuurdirect is goed. De service die je bij dit facturatiesysteem krijgt is uitstekend. Je krijgt als klant altijd snel een reactie op je vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *