Klantervaring: Paul Mars

Klantervaringen Leave a comment

routexl

RouteXL

Ik ben en ik help diverse bedrijven om complexe planningen te verbeteren met mijn bedrijf RouteXL. Eén van mijn diensten is een online routeplanner voor meerdere adressen. Deze routeplanner berekent de snelste volgorde van je bestemmingen en is gratis te gebruiken tot 20 tussenstops. Meerdere adressen invoeren is mogelijk na betaling.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Ik heb klanten die een maandelijks abonnement hebben op RouteXL. Met het facturatiesysteem van efactuurdirect kan ik die klanten makkelijk een periodieke factuur versturen.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Ik heb een zeer goede ervaring met het facturatiesysteem. Het is makkelijk en betrouwbaar in gebruik. De automatische periodieke facturen gaan op deze manier keurig op tijd de deur uit. Daarnaast is alles met de nieuwste update nog mooier en makkelijker geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *