Nieuwsbrief januari 2014

Nieuwsbrieven Leave a comment

Wat gaat er gebeuren in 2014

Wij van efactuurdirect brengen je graag even op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen efactuurdirect. Lees verder over de overstap naar SEPA, de uitbreiding van de pakketten en de koppeling met Exact Online.

De belangrijkste ontwikkelingen op een rij

Uitstel SEPA-regeling door overheid
Eén van de grootste ontwikkelingen voor 2014 zal de overstap naar SEPA zijn. De deadline stond gepland op 1 februari, maar er zijn 6 maanden overstaptijd aan deze deadline vastgeplakt door de overheid. Desondanks is efactuurdirect al een tijdje klaar voor SEPA. Alle bestandsformaten en rekeningnummers staan in het juiste formaat. Jij bent dus nu al voorbereid.

Nieuw pakket in ontwikkeling
Een tweede ontwikkeling voor 2014 is een uitbreiding van pakketten. Momenteel hebben we het ‘Gratis pakket’ en het ‘Onbeperkte pakket’. In 2014 zal er een derde pakket, het zogeheten ‘Pro pakket’, aan worden toegevoegd. In dit pakket zullen extra functies worden toegevoegd, zoals het onderhouden van meerdere bedrijfsprofielen in efactuurdirect.

Jouw administratie volledig maken
In 2013 zijn we een samenwerking aangegaan met het online administratiebureau Beace. In 2014 zetten we deze succesvolle samenwerking voort en breiden we die verder uit. Denk hierbij aan het geven van gezamenlijke workshops.

Door de samenwerking met Beace bieden we onze klanten een volledige afhandeling van de administratie. Zo blijft deze overzichtelijk en accuraat.

In de laatste update, versie 3.7 van efactuurdirect, is er een koppeling gemaakt met Exact Online. Door jouw account te koppelen kun je de contacten en facturen uit efactuurdirect automatisch overzetten naar dit boekhoudpakket.

In 2014 zullen er ook meerdere sjablonen beschikbaar worden gesteld in de sjabloon wizard. Zo zal het mogelijk worden om bijvoorbeeld een creditfactuur of pakbon helemaal zelf op te maken. Je kunt dan de opmaak en indeling aanpassen aan jouw wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *