Efactuurdirect v3.7

Efactuurdirect updates Leave a comment

Versie 3.7 staat sinds kort online! Er is weer ingegaan op de verzoeken van onze klanten, waardoor we een aantal nieuwe functies hebben gerealiseerd en bestaande functies hebben aangepast. Als jij zelf een verzoek hebt, kun je contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Lees hieronder welke functies er deze maand zijn gerealiseerd.

Alle functionaliteiten die deze maand zijn gerealiseerd:

 • Opschoon functie
  Voor onze nieuwe gebruikers is het vanaf nu mogelijk om eerst te testen met het account en dit later allemaal te verwijderen. Op deze wijze kun je er eerst achter komen hoe efactuurdirect precies werkt en of het systeem aansluit bij jouw bedrijf. Door één druk op de knop kun je daarna alle testfacturen en -offertes verwijderen.
 • Facturen
  Er zijn bij het aanmaken en verwerken van facturen een aantal functies aangepast. Een kleine verandering is het wel of niet tonen van het kortingsveld op een factuur. Wanneer er geen korting wordt gegeven, zal het veld niet meer op de factuur worden getoond. Hierdoor zullen jouw klanten niet worden geconfronteerd met het feit dat ze geen korting krijgen.Een extra functie die is toegevoegd, is de optie om op elke pagina van jouw offertes en facturen een voettekst weer te geven. Dit kun je aan- of uitzetten in de sjabloon wizard. Zo kun je bijvoorbeeld het slogan van het bedrijf op elke pagina weergeven, of een andere boodschap die je standaard aan elke klant mee wilt geven.Het is nu ook mogelijk om een periodieke factuur als voorbeeld te kunnen bekijken. Het kan zijn dat je de lay-out of gegevens van de periodieke factuur snel wilt bekijken. Deze functie bestond al voor eenmalige facturen en is nu dus ook gerealiseerd voor periodieke facturen.
 • Instellingenmenu
  De instellingenpagina heeft een grote verandering ondergaan. De opmaak en indeling van alle functies onder ‘Instellingen’ is aangepast. Alle functies zijn hetzelfde gebleven, ze staan alleen onder andere kopjes. Om efficiënt te kunnen blijven werken, kun je hier het best even aandacht aan besteden. Zo kun je alle functies in een later stadium snel terugvinden. Er is ook een extra kopje onder Instellingen gevoegd, waar je de gegevens van jouw pakket kunt bekijken. Je kunt hier inzien welk pakket je momenteel hebt, hoe lang je efactuurdirect gebruikt en hoeveel facturen je al hebt verstuurd. Waarom je om welke reden dan ook jouw account wilt opheffen, kan dat onder dit kopje. Let er wel op dat jouw gegevens nu helemaal worden gewist. Wanneer je bijvoorbeeld wilt overstappen van het betaalde pakket naar het gratis pakket, kun je contact met ons opnemen.
 • Betaalscherm
  De opmaak van het betaalscherm bij online betalingen is aangepast. Wanneer je jouw logo upload onder Instellingen > Profiel > Logo op website, zal jouw logo verschijnen bij het betalingsscherm. Nu zullen jouw klanten jouw logo terugzien bij het betalen, wat vertrouwen wekt en professionaliteit uitstraalt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *