Statistieken

Factuur maken Leave a comment

Wil jij graag weten waar je aan toe bent en hoe je bedrijf ervoor staat?  Daar heb je een compleet en actueel overzicht voor nodig. Wanneer je de rapportages bekijkt in efactuurdirect, heb je alle gegevens heel overzichtelijk op een rij. Door middel van de rapportages die je zelf kunt genereren, zie je in één oogopslag hoe de zaken ervoor staan. Op deze manier is het makkelijker om snelle en juiste beslissingen te nemen op basis van feiten.

De omzetgegevens

Eén van de belangrijkste gegevens om te hebben, is een overzicht van de omzetgegevens. Zo zie je direct welke omzet je hebt behaald. Als je consequent gebruik maakt van de mogelijkheid van efactuurdirect om inkomende facturen te verwerken, heb je niet alleen een helder overzicht van de omzet/inkomsten, maar heb je ook goed in kaart wat alle uitgaven van je onderneming zijn. Ook kun je zelf instellen van welke periodes je een overzicht maakt, zodat je overbodige informatie buiten beschouwing laat. Het overzicht dat je genereert met efactuurdirect is altijd actueel. Dit komt, doordat de nieuwste gegevens direct in het systeem worden verwerkt. Omdat het overzicht wordt samengesteld uit gegevens die allemaal online staan en je hierdoor niets kunt vergeten, is het overzicht altijd betrouwbaar. Dit is een groot voordeel van online factureren.

Het btw-overzicht

Je bent verplicht om als ondernemer je btw af te dragen. Dit houdt in dat de meeste ondernemers elke drie maanden een btw-aangifte moet doen bij de belastingdienst. Niets is vervelender dan van alle facturen de btw uit te zoeken. Bij het gebruik van het facturatiesysteem van efactuurdirect hoeft dat niet meer. Je kunt met één druk op de knop een btw- overzicht produceren. Het btw-overzicht wordt dan weergegeven. Wanneer je de btw-aangifte wilt doen, kun je heel eenvoudig de gegevens uit de rapportages controleren en overnemen. Dit scheelt een hoop zoekwerk en dus tijd die je ook aan andere zaken kunt besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *