Klantervaring: Dennis van Poelgeest

Klantervaringen Leave a comment

nurugels Nederland

NuruGels Nederland

Ik ben en samen met mijn vader Wim van Poelgeest hebben we een import bedrijf dat Massage gels genaamd NuruGels Nederland naar Nederland importeert. Het idee hiervan is gekomen, doordat ik zelf de Massage Gel uit de USA had bestelt en hier een prettige ervaring mee had. Ik heb contact gezocht met het bedrijf in Azië dat de Nuru Gels levert en maakt. Kort daarna zijn wij de officiële distributeur van Nuru Gels in Nederland en België geworden.

Wat betekent efactuurdirect voor uw bedrijf?

Doordat wij samen het bedrijf runnen is het voor ons erg gemakkelijk om efactuurdirect via het internet te kunnen benaderen. In het begin werkte wij met een cloud maar dat programma maakte geen factuurnummers aan, waardoor er fouten in onze administratie ontstonden. Ook vinden wij het een voordeel van efactuurdirect dat wij een totaal overzicht hebben in onze administratie. Al met al is het facturatie programma een groot plus punt voor ons bedrijf tegen een aantrekkelijke kosten.

Wat is uw ervaring met efactuurdirect?

Het facturatie systeem doet wat het zou moeten doen voor ons bedrijf. Het werkt prettig en  het is vooral overzichtelijk. Je hoeft niet echt kennis te hebben van boekhouden. Je moet gewoon simpel je hoofd gebruiken bij het invoeren van de goederen en prijzen en efactuurdirect doet de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *