Vacature: Marketing/Communicatie stagiaire

Overige Leave a comment

Voor een aanvulling op het marketingteam is efactuurdirect zoekende naar een HBO/WO stagiair(e) communicatie. Een stagiair(e) die energie krijgt van het bijhouden van de sociale media en een schrijftalent heeft voor het schrijven van blogberichten.

Functieomschrijving:

Als marketing/communicatie stagiair(e) zal je de Sales en Marketing Manager ondersteunen in al zijn (online) werkzaamheden. Onder deze werkzaamheden vallen onder andere het schrijven van teksten (opzetten van een bedrijfsblog, bijhouden van onze Facebook en Twitter pagina), het bedenken en uitvoeren van marketingcampagnes (het schrijven van advertentie teksten) en het controleren en aanpassen van de website en het schrijven van een goede handleiding voor alle nieuw te ontwikkelen functionaliteiten in de efactuurdirect applicatie.

In deze functie is het ook mogelijk om mee te gaan naar (online marketing) beurzen en netwerkevents, om te kijken wat er in de markt speelt om op die manier een nog beter aandeel te kunnen hebben in je werkzaamheden in ons bedrijf. Op deze manier krijg je ook de kans om nu al aan je eigen netwerk te bouwen!

Profiel:

  • Studierichting: communicatie, commerciële of marketing studies;
  • HBO/WO niveau;
  • Initiatiefrijk;
  • Nauwkeurige werker met verantwoordelijkheidsgevoel;

Wij bieden:

  • Stagevergoeding in overleg en afhankelijk van jouw motivatie;
  • Laptop;
  • Een bedrijf waar je niet wordt behandeld als stagiaire maar als medewerker;
  • Stage plaats met veel ruimte voor eigen inbreng;

Over efactuurdirect:

Efactuurdirect houdt zich bezig met online facturatie, offertes maken en het bijhouden van uren middels een urenregistratie systeem.

Onze missie is het beschikbaar stellen van een gebruiksvriendelijk en flexibel facturatie pakket voor elke ondernemer, tegen een lage prijs. Vertrouwen, veiligheid en privacy zijn termen die efactuurdirect serieus neemt en daarom zijn wij ook deelnemer van het Keurmerk E-factureren.

De cultuur:

Efactuurdirect is een ambitieus en dynamisch bedrijf bestaande uit een team van jong denkende professionals. Onderling contact is informeel maar wel altijd direct en gericht op het elkaar scherp en alert houden. Binnen de organisatie is ruimte voor zelf ontplooiing en daarom is deze vacature in het bijzonder geschikt voor een leergierige en zelfstandige communicatie stagiair(e) die het leuk vind om in teamverband te werken.

Reageren?

Stuur je sollicitatie en CV per e-mail naar stage@efactuurdirect.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Sebastiaan Huijsman op 072 – 750 1603.