Klantervaring: Edwin Rasser

Klantervaringen Leave a comment

The Party DJS

The Party DJS

Ik ben . The Party DJS verzorgt entertainment op feesten en partijen door middel van een dj show.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Efactuurdirect betekent voor mij een eenvoudige manier om facturen en offertes op te stellen.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Door efactuurdirect kan ik makkelijk offertes opstellen en deze omzetten naar facturen. Verder hoef ik me geen zorgen te maken over het sturen van herinneringen. Dit gaat automatisch met dit facturatiesysteem. Voor mij als zelfstandig ondernemer is dit prettig. Ik praat namelijk het liefst met klanten over ‘leuke’ onderwerpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *