Veilig omgaan met jouw gegevens

Overige Leave a comment

veiligheid

Volgens het onderzoek dat werd uitgevoerd door Wijzer in geldzaken is gebleken dat veel mensen nog steeds huiverig zijn voor het gebruik van het internet als het om geldzaken gaat. Zo zijn veel mensen bang voor de veiligheid en vragen zij zich af hoe betrouwbaar gegevensuitwisseling via het internet eigenlijk is. Verstandig omgaan met jouw gegevens is absoluut noodzakelijk. De angst voor het gebruik van internet is echter niet altijd nodig.

Efactuurdirect biedt jou een veilige elektronische omgeving. Wij gebruiken de meest recente en betrouwbaarste beveiliging die er is. De bescherming van de gegevens wordt gewaarborgd in de meerdere lagen in ons systeem. De gegevens zijn dus op meerdere manieren beveiligd. Zo zijn wij beveiligd volgens de richtlijnen van de PCI-DSS “Data Security Standards” en de ISO/IEC 27002 “Information Security Standards”. Dit houdt in dat de toegang van derden op je gegevens uitgesloten is.

Steeds meer mensen kiezen juist vanwege de veiligheid voor ons digitale factuursysteem. Het is gemakkelijk, het valt te personaliseren en bovendien is het systeem betrouwbaar. Bij efactuurdirect staat de veiligheid van onze klanten voorop. Je kunt met een gerust hart facturen en offertes opmaken, versturen en implementeren. Jouw gegevens zullen duidelijk worden afgeschermd voor anderen.

Om kort samen te vatten is de angst die sommige mensen voor het internet hebben begrijpelijk. Het is voor veel mensen nog redelijk nieuw en niet alle berichten zijn altijd positief. Je moet verstandig omgaan met jouw persoonlijke gegevens. Dit is niet iets om te onderschatten. Juist om die reden is het goed om te kijken waar jij jouw persoonlijke gegevens onderbrengt. Efactuurdirect biedt jou een veilig dataklimaat.