Je administratie uit handen geven

Overige Leave a comment

Beace

 

 

 

 

Werken met online facturatie is snel, betrouwbaar en overzichtelijk. Alles zit in één pakket. Als je offerte is goedgekeurd, kun je hier met een paar muisklikken een factuur van maken. Alle facturen lever je daarna aan bij je boekhouder. De boekhouder neemt vervolgens de verdere administratie uit handen.

Koppeling met een administratiebureau

Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten hebben we nagedacht over een slimme koppeling met een administratiekantoor. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor het bedrijf Beace. Zij zijn professionals op het gebied van administratie. Zij nemen je complete boekhouding uit handen.  Daarnaast kunnen zij ook de salarisadministratie, het indienen van jaarrekeningen of het schrijven van jaarrapporten van je overnemen of het opmaken en indienen van je aangiften van je overnemen. Welke dienstverlening op jouw van toepassing kan zijn is afhankelijk van of je een zzp-er bent, een bv of een vof hebt.

Wat maakt Beace zo bijzonder?

  • vaste prijs;
  • snelheid (binnen 48 uur);
  • credits verdienen voor gratis diensten en/of kortingen;
  • tevreden klanten

De reden waarom efactuurdirect gekozen heeft voor Beace is, omdat de goede kwaliteit en lage prijs overeenkomen met de dienstverlening van efactuurdirect. Het unique sellingpoint van Beace is dat je van te voren weet welk tarief je betaalt.

Daarnaast werkt Beace erg snel. Binnen 48 uur is het mogelijk om je complete administratie te laten verwerken. Dit is handig, omdat er op die manier geen dagen, weken of soms zelfs wel maanden overheen gaan. Je aangiften kunnen daardoor altijd ruim op tijd worden aangeleverd bij de belastingdienst.

Ook kun je credits verdienen met Beace. Hiermee kun je gebruik maken van gratis diensten en/of kortingen. Deze credits kun je verdienen door bijvoorbeeld tweets te retweeten, de facebookpagina te liken, klanten aanbrengen enzovoort. Dit is natuurlijk mooi meegenomen!

Beace blijft ieder jaar verder groeien. Steeds meer mensen kiezen voor deze online boekhouder. De klanttevredenheid van Beace ligt erg hoog. Zelfs zo hoog dat er nog geen enkele klant bij Beace is vertrokken! Dit is enorm zeldzaam voor administratiekantoren en boekhouders.

Partners

Na een goede bespreking hebben efactuurdirect en Beace besloten om partners te worden. Beide diensten sluiten goed op elkaar aan. Goede administratie kan niet zonder facturatie en alleen facturen opnemen in de administratie is ook half werk. Speciaal voor de zzp’ers die gebruik maken van efactuurdirect is er een voordelig pakket opgesteld. Vraag eens naar de mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Beace.