Klantervaring: Robin Heute

Klantervaringen Leave a comment

Freedomfocus

Freedomfocus

Ik ben , de eigenaar en oprichter van Freedomfocus. Dit is een bedrijf dat zich richt op GELD en LEVEN. Freedomfocus wilt mensen helpen met de focus te leggen op zaken die voor hen echt belangrijk zijn. Dit is echt niet de ipad of de auto. Nee, dit is vaak TIJD. Alleen tijd kost geld.  Hierdoor maken mensen vaak beslissingen, omdat ze daardoor geld verdienen. Ze doen niet wat ze echt willen doen. In zo’n geval help ik de mensen met kiezen.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Ik ben net gestart met mijn bedrijf. Ik gebruik efactuurdirect dus nog niet zo lang. Wel vind ik het facturatiesysteem een professionele oplossing die zeker voldoet aan mijn verwachtingen. Ik ben van mening dat efactuurdirect een bijdrage levert aan startende ondernemers door middel van het gratis pakket. Op deze manier kan ik 3x per maand gratis een factuur versturen naar mijn klanten. Efactuurdirect wilt hun facturatiesysteem op zekere hoogte delen en dat waardeer ik.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Ik vind het programma erg gebruiksvriendelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *