Klantervaring: Kees Baak

Klantervaringen Leave a comment

baaklogo

Baak Dienstverlening & Webshopbeheer

Ik ben en ik ben zelfstandig ondernemer in de detailhandel, mijn bedrijf heet Baak Dienstverlening & Webshopbeheer. Inkooporganisaties kunnen mij inhuren als interim ondernemer als het niet goed gaat met het bedrijf. Daarnaast vervang ik tijdelijk ondernemers bij ziekte of vakantie. Ook beheer ik tientallen webshops voor zelfstandig ondernemers.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Dit facturatiesysteem bespaart mij een hoop tijd.  Zo verstuur ik wekelijks automatische facturen naar bedrijven die mijn webshops gebruiken. Hier maak ik dan een incasso opdracht van en voor de rest gaat het allemaal vanzelf. Verder is het voor mij makkelijk dat ik facturen kan versturen met mijn ingestelde format. Dus ook eenmalige facturen kan ik snel en makkelijk versturen.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Mijn ervaring met dit facturatiesysteem is goed. Het systeem werkt prima. Ik kan het zelfs gebruiken voor mijn inkomende facturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *