Klantervaring: Anja de Roos

Klantervaringen Leave a comment

carcleaning

Carcleaning Anja de Roos VOF

Ik ben en ik ben samen met Simon eigenaar van Carcleaning Anja de Roos VOF. Wij reconditioneren het in- en exterieur van auto’s. We doen dit voornamelijk voor bedrijven, maar we leveren onze diensten ook aan particulieren.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Dankzij efactuurdirect ben ik veel minder tijd kwijt aan mijn administratie. Het programma zit makkelijk en logisch in elkaar, zodat ik nooit lang hoef te zoeken naar bepaalde functies. Dit werkt heel prettig en snel, wat mij dus enorm veel tijd oplevert!

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Tijdens onze zoektocht naar een geschikt facturatiesysteem, kwamen we bij efactuurdirect tegen en besloten dat dit de beste optie voor ons was. Sinds deze keuze heb ik hier geen moment spijt gehad, aangezien het systeem heel gebruiksvriendelijk is. Wanneer ik toch tegen bepaalde problemen op liep, kreeg ik direct een goede reactie. Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service en kan alleen maar zeggen: “Ga zo door!”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *