Klantervaring: Chantal Bonefaas

Klantervaringen Leave a comment

Lire La Suite Communications

Lire La Suite Communications is als rechterhand als het gaat om inhoud. Onze focus ligt op online communicatie met een social twist. Vraagt u zich af of uw bedrijf gebaat is bij een social media strategie? Weet u niet waar u moet beginnen of heeft u te weinig tijd voor onderhoud? Lire La Suite scant, adviseert, onderhoudt en voert uit. Lire La Suite: inhoud, interactie, convers.

Wat betekent efactuurdirect voor jouw bedrijf?

Via een zoekmachine kwam ik terecht bij eFactuurdirect, toen ik op zoek was naar gemakkelijke manier om mijn uren te registreren. Zonder verder te lezen, vroeg ik de gratis trial-versie aan en binnen een dag was ik overtuigd van het gemak en alle extra services. Facturen maken, versturen, crediteren, BTW-aangifte, contacten opslaan, inkomende facturen verwerken.

Wat is jouw ervaring met efactuurdirect?

Echt geweldig, vooral voor zo’n klein bedrag per jaar. Dat maakt het rendabel voor de zzp-er of freelancer, maar ook voor bedrijven met meerdere werknemers. Ik had wat gebruikersvragen. Die werden netjes binnen 24 uur beantwoord door de heren van eFactuurdirect. Bedankt voor de goede service!