Klantervaring: Charleson Heldewier

Klantervaringen Leave a comment


Proandex Solutions

Proandex Solutions

Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool Technische Informatie en ik ben een zelfstandig ondernemer op het gebied van netwerk en server beheer. Binnen mijn bedrijf Proandex Solutions zorg ik ervoor dat gebruikers op een normale manier kunnen werken met o.a. outlook, printer, applicatie, en nog veel meer netwerk servers. Af en toe willen de klanten een nieuwe server of netwerk component (Switch, Router, Dekstop, Scanner) en daarbij adviseer ik ze wat het beste is om aan te schaffen.

Wat betekent efactuurdirect voor jouw bedrijf?

Alle ondernemers hebben een facturatie programma nodig. Ik heb diverse programma’s geprobeerd en efactuurdirect is tot nu toe de beste. Ik maak niet zoveel facturen per maand. Meestal maar één of twee. Een groot programma zoals Exact, Navision en Unit4 is daarom niet geschikt voor mij. Efactuurdirect voldoet wel aan mijn eisen.

Wat is je ervaring met efactuurdirect

Mijn ervaring met efactuurdirect is zeer positief. Dat komt voornamelijk, omdat het facturatie programma online staat en alles online wordt bewaard. Ik kan altijd en overal bij mijn facturen komen. Dit is zeker een voordeel. Zo kan ik als dat nodig is altijd snel wat aanpassingen wanneer dit nodig is.