Klantervaring: Delicia Schaap

Klantervaringen Leave a comment

Licia

Licia

Ik ben

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Efactuurdirect betekent voor mij veilig en gemakkelijk facturen versturen. Door efactuurdirect kan ik de gegevens van mijn cliënten veilig opslaan en hoef ik me geen zorgen te maken om hun privacy. Daarnaast is het erg prettig dat ik de facturen via de e-mail kan versturen, aangezien veel cliënten niet graag post van een psychologenpraktijk op hun deurmat willen.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Mijn ervaring met efactuurdirect is dat het natuurlijk makkelijk in gebruik is. Voor mij zit het logisch in elkaar en ik hoef nooit lang te zoeken naar functies of bepaalde knoppen. Het bespaart me erg veel tijd en uiteindelijk is dat volgens mij wat iedere ondernemer wil. Ten slotte is de technische support erg goed. Als ik toch iets niet snap of ik heb iets verkeerd gedaan, wordt er snel gereageerd en het probleem wordt opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *