Klantervaring: Frans Limmen

Klantervaringen Leave a comment

frans

Tegelzetbedrijf Frans Limmen

Ik ben  en ik heb sinds kort een tegelzetbedrijf onder dezelfde naam, Tegelzetbedrijf Frans Limmen.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Via ’n folder van de Kamer van Koophandel ben ik aan efactuurdirect gekomen. Na aanschaf was al snel duidelijk dat dit een prima systeem is om al je bedrijfsrekeningen en bedrijfscontacten bij te houden. Het is makkelijk en praktisch. Als je toch nog iets wilt weten, krijg je via telefonisch contact uitgebreid en duidelijk antwoord en hulp.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Mijn ervaring met efactuurdirect is dat het een goed systeem is. Het bespaart je veel tijd en geld, omdat het zo makkelijk te gebruiken is. Ik ben dus zeer tevreden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *