Klantervaring: Ray van der Heiden

Klantervaringen Leave a comment

ray

Ray van der Heiden Schilder & Onderhoudsbedrijf

Ik ben . In 2013 ben ik voor mijzelf begonnen als zzp’er onder de gelijknamige bedrijfsnaam Ray van der Heiden Schilder & Onderhoudsbedrijf.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Efactuurdirect werkt perfect voor mij. In het begin had ik nog wel wat vragen, maar deze werden snel beantwoord door het support team van efactuurdirect. Doordat mijn vragen direct werden opgelost, kon ik mij weer bezighouden met mijn core business, het schilderen en onderhoud plegen bij mijn klanten.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Door het eenvoudige facturatiesysteem van efactuurdirect scheelt de administratie mij ontzettend veel werk en dus tijd. Ook wanneer ik een vraag heb, is dit snel beantwoord. Ik heb dan ook zeer goede ervaringen met efactuurdirect.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *