Het systeem van efactuurdirect naar jouw voorkeuren aanpassen

Overige Leave a comment

Het systeem van efactuurdirect biedt veel mogelijkheid tot personalisatie. Zo kun je natuurlijk je eigen huisstijl gebruiken bij het factureren. Je kunt ook het logo van het systeem vervangen door jouw eigen logo en het systeem aanpassen aan jouw voorkeuren, door de indeling van het menu aan te passen. Op deze manier kun je de uitstraling van het systeem zo maken, dat het voor een optimale werkervaring zorgt.

Jouw eigen logo in het systeem

Standaard staat links bovenin het systeem het logo van efactuurdirect. Je kunt dit logo vervangen door jouw eigen logo. Dit doe je op je profiel, onder het gedeelte “Logo op website”. Jouw logo verschijnt dan linksboven in het systeem. Op deze manier maak je het systeem meer een onderdeel van je bedrijf. Zowel klanten die een login hebben gekregen om de factuurhistorie in te zien, als werknemers die gebruik maken van het facturatie/urenregistratie pakket zien zo meteen dat het jouw bedrijf betreft.

De positie van de menu items aanpassen

Je kunt de volgorde van de hoofdmenu items “Home”, “Facturen”, “Inkomend”, “Offertes”, “Contacten” en de drie puntjes aanpassen. Dit doe je door simpelweg met je muis op een menu item te gaan staan en deze naar de gewenste plek in de balk te slepen. De menubalk is nu zo ingericht dat de belangrijkste functionaliteiten met een enkele klik toegankelijk zijn. Misschien zijn voor jou de opties onder het kopje meer (de drie puntjes) juist belangrijk. Je kunt daarom de menubalk zo inrichten dat je optimaal gebruik kunt maken van alle functies. Op deze manier kun je ook de opties die onder de drie puntjes staan verplaatsen naar een plek in de menubalk. Andersom kun je de hoofd menu items ook verschuiven naar een plek onder de drie puntjes. Zo kun je het systeem volledig inrichten naar de voor jou gewenste werkwijze.

Het systeem tot in detail aanpassen

Om het systeem nog specifieker en tot in detail af te stemmen op jouw specifieke wensen is het systeem van efactuurdirect modulair opgebouwd. Dit betekent dat het mogelijk is om extra functionaliteiten op maat toe te laten voegen aan het systeem. Heb jij specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.