Klantervaring: Hans Kriellaars

Klantervaringen Leave a comment

Reijt Meststoffen BV

Reijt Meststoffen BV

Ik ben en ik ben manager van de Reijt Meststoffen BV wat gevestigd is in Waalwijk. Het bedrijf houdt zich bezig met de inkoop en verkoop van meststoffen en strooizout. Mijn werkweek bestaat uit circa 45 uur en ik doe dit werk als ZZP’er.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Ik factureer wekelijks mijn gewerkte uren aan van de Reijt Meststoffen BV. Mijn oude factuurprogramma was nog gebaseerd op MS-Dos. Toen mijn printer stuk ging, kon ik het desbetreffende programma niet meer overzetten. Ik moest dus opzoek naar een ander factuurprogramma. Via Daemen ICT ben ik terecht gekomen bij efactuurdirect.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Efactuurdirect is een prima programma! Het is erg gebruiksvriendelijk gemaakt. Een en al lof dus over efactuurdirect!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *