Klantervaring: Johnny Taihuttu

Klantervaringen Leave a comment

True Services

Ik ben en eigenaar van een eenmanszaak genaamd True Services. Ik verhuur mezelf als calculator voor leidingwerk projecten binnen de petrochemische industrie.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Het facturatiesysteem efactuurdirect betekent voor mij snel en eenvoudig factureren als het mij uitkomt. Voor mijn werk ben ik 40 uur per week op locatie en ben ik 2,5 uur per dag kwijt aan reizen. Je kunt je vast wel voorstellen dat ik daardoor niet te veel tijd kwijt wil zijn aan de administratie. Met efactuurdirect kan ik gemakkelijk op mijn smartphone de factuur klaarzetten voor verzending.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Ik heb een goede ervaring met dit facturatiesysteem. Voorheen maakte ik mijn facturen zelf met Microsoft Excel. Dat kostte mij echt te veel tijd. Ook was het niet eenvoudig om in één oogopslag het omzetcijfer te zien en het bijhouden van betaalde facturen was helemaal een ramp. Met efactuurdirect kan ik dit allemaal met een paar keer klikken op de muis. Ik had altijd gedacht dat een dergelijk systeem voor kleine bedrijven relatief onbetaalbaar zou zijn. Niets blijkt minder waar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *