Klantervaring: Kaz Aalting

Klantervaringen Leave a comment

Grasveld Design

Ik ben

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

De laatste jaren is mijn onderneming steeds groter geworden, waardoor
het niet meer praktisch was facturen handmatig op te maken en te versturen. Vanwege mijn beroep als webontwikkelaar is het van belang dat het uiterlijk van de factuur tot in de puntjes aan te passen is en hierin blinkt efactuurdirect mijns inziens uit. Bij geen enkel ander pakket dat ik geprobeerd heb bleek de vormgeving van de factuur zo uitgebreid aan te passen te zijn. Daarnaast is het ideaal dat klanten direct kunnen betalen met iDeal en is het fijn om te zien dat de ontwikkeling van de software niet stilstaat.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Mijn ervaring met het gebruik van efactuurdirect is zeer goed. Het pakket biedt precies de functionaliteiten die ik zoek in facturatiesoftware en het systeem is erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast ben ik erg tevreden over de behulpzaamheid van de medewerkers: vragen worden snel beantwoord.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *