Klantervaring: Reina Hekman

Klantervaringen Leave a comment

Spreken met impact

Spreken met impact Trainingen

Mijn naam is en ik ben eigenaresse van ‘Spreken met Impact Trainingen’ sinds de oprichting in 2006. Ik werk als trainer/adviseur op het gebied van charismaontwikkeling en professionele stem- en presentatietechnieken.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

De werkzaamheden binnen mijn bedrijf zijn erg divers. Ik geef trainingen en advies aan zowel groepen als individuen, waardoor ik veel verschillende soorten facturen op moet maken en versturen. Ik heb veel verschillende klanten en zonder efactuurdirect zou ik het overzicht kwijt raken. Efactuurdirect betekent daarom ook simpelweg factureren zonder stress voor mijn bedrijf. Daarnaast vind ik het prettig om een goed beeld te hebben van de conditie van mijn bedrijf. Daar biedt efactuurdirect ook een oplossing, ik kan namelijk in een oogopslag een overzicht krijgen in mijn financiën. Ten slotte krijg ik direct hulp wanneer ik daar behoefte aan heb. Dit vind ik een geruststellend gedachte waardoor ik erg prettig kan werken.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Zoals hierboven beschreven ben ik zeer tevreden over efactuurdirect. Het biedt mij in een oogopslag een beeld van mijn financiën, ik kan factureren zonder stress en ik krijg direct hulp wanneer ik daar behoefte aan heb. Ik kan efactuurdirect daarom ook zeer aanbevelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *