Klantervaring: Lesli Taihuttu

Klantervaringen Leave a comment

logo-web

Lesli Taihuttu Photography

Mijn naam is 

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Efactuurdirect is voor mij als zzp’er een heel handig online programma, waar ik gebruik van kan maken waar ik ook ben. Ik kan snel en gemakkelijk facturen en offertes maken, zelfs als ik onderweg ben. Daarnaast is het ook fijn om via de rapportages in een oogopslag te kunnen zien hoeveel BTW ik moet afstaan. Er zijn nog vele andere voordelen wat efactuurdirect mij te bieden heeft. Dit maakt het ondernemen voor mij een stuk makkelijker.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Mijn ervaring is zeer positief. Dit wordt nu het derde jaar dat ik gebruik
maak van efactuurdirect en ik ben niet van plan om deze goede samenwerking te beëindigen. Het is een ontzettend gebruiksvriendelijk online programma, dus ik heb niks te klagen en kan het alleen maar aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *