Klantervaring: Remco Ulehake

Klantervaringen Leave a comment

logo_ulehake2

Ulehake Montage & Installatie

Ik ben en ik heb sinds 2013 een klusbedrijf, Ulehake Montage & Installatie.
De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend en variëren van schilderwerk tot een complete verbouwing.

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Mijn bedrijf is heel divers, de werkzaamheden verschillen per dag. Om mijn administratie goed bij te houden is het van belang dat ik een goed programma heb om al deze werkzaamheden overzichtelijk te houden en te factureren. Ik zie efactuurdirect daarom als een aanvulling en uitkomst voor mijn bedrijf.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Ik was op zoek naar een programma dat genoeg functies heeft om mijn bedrijf te ondersteunen, maar wel makkelijk is in gebruik. Ik heb dit gevonden in efactuurdirect. Het is namelijk een heel uitgebreid programma, maar ik kan er goed mee overweg door de gebruiksvriendelijkheid. Ik heb gemerkt dat het programma me veel tijd bespaart, wat weer betekent dat ik die tijd kan gebruiken om te werken. Uiteindelijk bespaart het me dus naast tijd, ook nog eens geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *