Klantervaring: Richard van Buuringen

Klantervaringen Leave a comment

logo groot

Vanbuuringentuinen

Ik ben

Wat betekent efactuurdirect voor je bedrijf?

Mijn bedrijf heeft nogal wat wisselende werkzaamheden, wat zorgt voor een drukke en veelzijdige administratie. Om deze reden zocht ik een programma waarin ik al mijn werkzaamheden eenvoudig kon rapporteren. Daarnaast zocht ik een programma waarbij het maken en bijhouden van offertes en facturen eenvoudig zou zijn. Kortom, een programma dat makkelijk in gebruik zou zijn, maar wel alle gewenste functies zou ondersteunen. Na een korte zoektocht heb ik dit gevonden in efactuurdirect.

Wat is je ervaring met efactuurdirect?

Mijn ervaring met dit programma is heel erg goed. Ik ben al zeer tevreden met de functies die ik nu gebruik en kijk uit naar de functies die ik nog ga bestuderen. Het programma is zo uitgebreid dat ik nog niet alle functies heb kunnen proberen, maar op basis van mijn ervaringen heb ik er het volste vertrouwen in. Het programma werkt heel snel en is heel gebruiksvriendelijk. Fijne functies vind ik de automatische btw en korting die je in het programma kunt zetten. Dit bespaart erg veel tijd en zoals we allemaal weten:  “Tijd is geld!”. Een groot pluspunt vind ik ook de hulpvaardigheid van de medewerkers. Als er al een vraag is, word je snel en goed geholpen. Al met al ben ik dus een heel tevreden gebruiker die zeer te spreken is over dit programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *