Nieuwe versie efactuurdirect (v3.12) beschikbaar

Efactuurdirect updates Leave a comment

Versie 3.12 van efactuurdirect is vanaf nu voor iedereen beschikbaar! Dit brengt uiteraard wat verandering en vernieuwing met zich mee. Behalve kleine aanpassingen om bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid te verhogen zijn er ook een aantal wat grotere veranderingen. Deze tref je hieronder aan:

 • Ondersteuning voor verschillende eenheden op de factuur
  Vanaf nu kun je op de factuur per factuurregel aangeven of het gaat om bijvoorbeeld stuks, km, m2 of uren. De verschillende eenheden kun je zelf eenvoudig beheren via Instellingen >> Facturen & Offertes >> Eenheden.
 • Verbeterde snelle weergave van facturen & offertes
  Kies je in het overzicht voor het “Weergeven” van de factuur of offerte, dan zul je zien dat hier nu alle beschikbare ruimte gebruikt wordt om de factuur te tonen. Daarnaast tref je nog relevante informatie aan en het historie van alle aanpassingen.
 • Exact API geschikt voor meerdere administraties
  Als je werkt met meerdere administraties in Exact kun je dit nu nog beter synchroniseren doordat we de verschillende administraties ondersteunen.
 • Meerdere facturen & offertes de status aanpassen
  In het factuuroverzicht kun je nu meerdere facturen selecteren en op de status “niet betaald” zetten. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer een automatische incasso betaling achter niet gelukt is. Daarnaast is het mogelijk in bij offertes de status aan te passen in wel of niet gefactureerd.
 • Nieuwe variabelen beschikbaar voor facturen & offertes
  Er zijn nieuwe variabelen beschikbaar die te gebruiken zijn voor facturen en offertes. De gehele lijst kun je hier bekijken.
 • Pakbon bij offertes
  Het is nu mogelijk om vanuit het offerte overzicht een pakbon te downloaden van een offerte. Via het acties menu kies je voor “Download >> Pakbon”.
 • MT940 voor ING
  Vanaf heden ondersteunen we ook het MT940 bestand bij de ING.
 • Verbeterde Sjabloon Wizard
  Er zijn weer tal van verbeteringen gedaan aan de Sjabloon Wizard. Via de menu optie “Geavanceerd” zul je de meeste vernieuwingen aantreffen. Zoals ondersteuning van regelafstand en witregels bij de productlijst.

 

Wij willen iedereen bedanken die de afgelopen tijd feedback heeft gegeven. Wij proberen de wensen altijd zoveel mogelijk op een praktisch en gebruiksvriendelijke manier te verwerken. Ook in de volgende versie zullen wij weer wensen meenemen die wij ontvangen. Heb jij ook ideeën voor efactuurdirect? Stuur ons dan een mailtje op [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *