Nieuwe versie efactuurdirect (v3.13) beschikbaar

Overige Leave a comment

De nieuwe versie van efactuurdirect brengt uiteraard wat verandering en vernieuwing met zich mee. Behalve kleine aanpassingen om bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid te verhogen zijn er ook een aantal wat grotere veranderingen. Deze tref je hieronder aan:

 • Nieuwe contactpagina
  Het toevoegen van een nieuw contact is nu opgesplitst in “nieuw bedrijf” of “nieuwe particulier”. Hierdoor is het sneller en eenvoudiger om contacten toe te voegen.
 • Contactgroepen
  Met het nieuwe onderdeel contactgroepen kun je eenvoudig contacten indelen in verschillende groepen. Je kunt dan bijvoorbeeld een nieuwe factuur naar een specifieke groep kunt sturen. Of in het factuuroverzicht snel filteren op een specifieke groep contacten.
 • Nieuwe iconen in het factuuroverzicht
  Met de toevoeging van een aantal nieuwe icoontjes in het factuuroverzicht herken je sneller een periodieke of ingeplande factuur. Ook facturen met automatisch incasso zijn nu makkelijker te herkennen.
 • Kostenplaats toegewezen?
  In het factuuroverzicht kun je nu direct zien of een kostenplaats niet, gedeeltelijk of helemaal is toegewezen op de factuur. Het kostenplaats icoontje is dan respectievelijk grijs, oranje of groen.
 • Nieuwe variabelen beschikbaar voor facturen & offertes
  Er zijn nieuwe variabelen beschikbaar die te gebruiken zijn voor facturen en offertes. De gehele lijst kun je hier bekijken.

Iedereen weer bedankt die de afgelopen tijd feedback heeft gegeven! Ook in de volgende versie zullen wij weer wensen meenemen die binnenkomen. Heb jij ook ideeën voor efactuurdirect? Stuur ons dan een mailtje op [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *